Zvanīt: +371 22022229
Aizvērt

Sīkdatņu cookie lietošana

Mūsu lapa izmanto sīkfailus (cookies), lai saglabātu informāciju par Jūsu veiktajām darbībām lapā un nodrošinātu Jums ērtu lapas attēlojumu. Vai piekrītat sīkfailu saglabāšanai?
Ziedu piegāde, info tālrunis: +371 22022229 birojs@rigasziedi.lv
29. marts, Vārda dienu svin:
Aldonis, Agija

Tulpju pušķi - pavasara vēstneši

Tulpju pušķi - vienkārša un eleganta ziedu izvēle

Tulpju pušķi ir viens no populārākajiem ziedu izvēles variantiem gan svētku, gan ikdienas pasniegšanai. Tie ir eleganti, vienkārši un spēj radīt izsmalcinātu un maigu atmosfēru. Tulpju pušķi ir lielisks veids kā izrādīt savas jūtas un atbalstu, un tie ir piemēroti  pasniegšanai gan sievietēm, gan vīriešiem.

Holandes tulpju sezona  sezona sākas no janvāra  un ilgst līdz maija mēnesim,   ir pieejamas plašā krāsu klāstā, sākot no klasiskās baltās un sarkanās līdz pasteļu toņiem un dažādām neparastām krāsām. Tāpēc, izvēloties tulpju pušķi, ir iespēja izvēlēties tieši to krāsu, kas atbilst jūsu vēlmēm un pasniegšanas iemeslam. Tulpes ir ziedi, kuri ilgstoši saglabā savu skaistumu un spēj radīt pozitīvas emocijas ilgu laiku.

Rīgas Ziedi piedāvā plašu tulpju pušķu klāstu un iespēju pasūtīt ziedus ar piegādi tieši jūsu izvēlētajā adresē. Izvēlies savu tulpju pušķi un radīt īpašu atmosfēru jebkurā pasākumā vai parastā dienā. Mēs arī piedāvājam iespēju pasūtīt ziedus ar piegādi uz ofisu vai darba vietu, lai radītu pozitīvu un radošu darba vidi.

Rīgas Ziedi ir apņēmības pilni radīt unikālas un skaistas ziedu kompozīcijas, kā arī piedāvāt augstas kvalitātes pakalpojumus. Mēs esam gatavi palīdzēt jums izvēlēties piemērotāko ziedu pušķi jebkuram pasākumam un radīt īpašus un neaizmirstamus mirkļus. Pasūtiet tulpju pušķi jau šodien un radiet skaistu un izsmalcinātu atmosfēru.

Atpakaļ

© Copyright RigasZiedi.lv - Ziedu piegāde